Благодійна організація “Благодійний фонд імені Олени Миколаївни Борщ” – це фонд фінансової допомоги студентам технічних спеціальностей, який виплачує реальні грошові стипендії найкращим спеціалістам. Адже саме на їхні плечі ляже вирішення ледь чи не найважливішого завдання після перемоги Україну у війні – відновлення країни, відбудова зруйнованого та пошкодженого, створення нового.

Мета та ідея

Благодійний фонд імені Олени Миколаївни БорщВідомо, що із занепадом ПТУ як інституції популярність робочих та технічних спеціальностей дещо знизилась. Навіть не дещо, а суттєво – набагато престижніше стало навчатися в вищих навчальних закладах на конкретних факультетах. Таким чином, утворюється дефіцит спеціалістів, яких випускали профтехучилища. Ви самі, можливо, це помічали, наприклад, коли робили ремонт у квартирі – наскільки складно знайти компетентного спеціаліста з електрики, сантехніки, покрівлі та ін.

А тепер уявіть, що післявоєнна Україна – та сама квартира, але ремонт їй потрібен капітальний. Кожен спеціаліст в цьому процесі буде на вагу золота. Благодійна організація “Благодійний фонд імені Олени Миколаївни Борщ” закономірно вважає, що готуватися до відновлення інфраструктури, міст, підприємств України потрібно заздалегідь. І найкращих студентів, які опановують суспільно-корисні професії, необхідно фінансово стимулювати. І ви маєте можливість долучитися до благодійної акції!

Умови:

  • Розмір стипендії – 8 000 грн;
  • Надається лише найкращим студентам;
  • Враховуються особисті обставини студента;
  • Фінансова допомога студентам України нараховується щомісяця на банківську картку.

Ініціатива спрямована на підтримку студентів, які в зв’язку з війною змушені були покинути навчання та свої міста, і продовжувати навчання на неокупованих територіях.

Як подати заявку на стипендію

Для подачі заявки потрібно перейти за посиланням https://www.omborsch.org/zayavka-na-otrymannya-stypendiyi/ і заповнити форму:

  • Персональні дані;
  • Населений пункт, з якого довелося виїхати;
  • Нинішнє місце навчання;
  • Номер студентського квитка;
  • Результати останніх заліків та іспитів;
  • Контактні дані.

Кожна заявка буде розглянута на предмет призначення стипендії, претенденти на неї отримають лист від Благодійної організації “Благодійний фонд імені Олени Миколаївни Борщ” з результатами розгляду. Якщо вам буде відмовлено, ви зможете надіслати повторну заявку на безповоротну фінансову допомогу з покращеними результатами заліків та іспитів.

У разі питань та уточнень можна звернутися за допомогою за номером телефону +38(095) 559 95 20. Більше інформації – на сайті https://www.omborsch.org/.