Страхові операції виконуються відповідною спеціалізованою структурою, якою є відома всім страхова компанія. Це окремий суб’єкт господарювання, діяльність якого керується відповідним чинним законодавством, що діє в тій чи іншій країні. Страховка на сьогоднішній день – обов’язкова грошова подушка, яка чудово захищає від численних ризиків, що існують. Перед тим як обрати де купити зелену карту на авто, або обрати платформу для страхових компаній, давайте дослідимо особливості наявних варіантів.

Медичний страховий поліс

Медична страховка компенсує фінансові витрати, пов’язані з хворобою чи навіть смертю власника поліса. Надмірно скупитися на медстраховці не рекомендується: варто відразу описати повний перелік можливих ризиків. Якщо страхова компанія пропонує поліс з нульовою франшизою, яка дорожча, розгляньте доцільність такого вибору.

Автомобільне страхування

Автовласник без наявності автоцивілки, у ситуації автопригоди може залишитися взагалі без страхового відшкодування. Автоцивілка або ОСЦПВ – це страховка цивільної та правової відповідальності автовласника, що покриває шкоду, яка завдається здоров’ю чи майну, в результаті автопригоди за участі та вини застрахованого транспортного засобу.

Поліс страхування «Зелена карта»

Обов’язкове міжнародне страхування цивільно-правової відповідальності власників автомобілів чи мотоциклів («Зелена картка») — відповідальність за шкоду, що може бути нанесена здоров’ю чи майну постраждалих осіб, що трапилося на території країн-членів системи «Зелена картка». Відсутність Green Card сьогодні є повноцінною причиною відмови у в’їзді в країну, що є учасником програми.

Розрахувати ціну такого полісу страхування можливо своїми силами, скориставшись калькулятором страховки: досить вказати тип транспортного засобу, напрям і терміни знаходження за межами державного кордону.

Декілька переваг онлайн-страхування:

  1. Все, що треба для отримання страхового полісу, – це мати всі потрібні для заповнення бланка документи.
  2. Якщо говорити про легкість зберігання страхового полісу, паперовий носій однозначно програє онлайн-варіанту.
  3. Відсутність необхідності друкувати більшість договорів часто суттєво впливає на вартість страхового поліса.
  4. Страховий поліс зручно та можливо купити в будь-який момент.

Купити поліс страхування онлайн

Сьогодні для оформлення страховки не треба загалі відвідувати офіс або навіть просто говорити з агентом. Немає різниці, де саме ви живете – Києві, Хмельницькому чи будь-якому іншому місті, – електронний документ прийде на пошту через кілька секунд після проведення оплати.

Стаття предоставлена ресурсом: https://agent.insurs.online/