У гардеробі кожної жінки, особливо ділової одне із головних місць займають різні види блуз. Вона повинна красиво виглядати і підкреслювала прекрасну фігуру жінки. Стильний офіс  купити офісну блузку гарної якості можна в інтернет-магазині sweetwoman.ua.

При виборі блузки слід врахувати тип фігури, якщо у вам надто широкі стегна, то блузка повинна зробі незначнм перехід від вузьких плечей до стегон. Відносно кольору, то для такої фігурі підійдуть спокійні, пастельні відтінки, а модель — злегка привалена. Жінкам з широкими стегнами краще відмовитися від блузок яскравих відтінків і широкого крою. Якщо у вас плечі і стегна вузькі, то краще вибирати моделі з вирізом на грудях, наприклад вирізом овальної форми.

Жінкам з широкими плечима потрібно вибирати блузки з додатковим декором на талії і стегнах. Гарно виглядають привалені довгі блузки з широким поясом і глибоким вирізом. Якщо у вас широкі плечі, то краще відмовитися від блузок вільного і широкого крою, а також блузок в смужку, клітку, з великим яскравим малюнком, так як вони збільшують фігуру. Придбати стильні блузки для офісу можна на сайті http://www.sweetwoman.ua/.