Неймовірні гори завжди асоціювалися з неймовірними краєвидами та чистим повітрям. Хочете відновлення, яке не тільки добре запам’ятається на весь наступний рік, а й здійсниться з неймовірною користю для здоров’я, тоді українські Карпати – те, що вам потрібне. Незалежно від того, будь це відпочинок в Буковелі за найкращими цінами або ж інший варіант, ви неодмінно насолодитеся.

Снігові схили та тепле світло каміна – зимові Карпати.

Можна кататися весь день по засніжених схилах або вивчати неймовірні місцевості в походах пішки. З настанням темряви піти до одного з кафе, де доступна традиційна західна кухня – незамінна частина відпочинку. Приблизно п’ять місяців працює гірськолижний сезон Карпат, що означає, що накататися зможуть усі любителі екстриму.

Влітку поїхати до Карпат – неодмінно

Влітку в Карпатах також можна знайти пляжний туризм, але дещо в іншому понятті — швидкоплинні гірські річки несуть прохолоду всім, хто втомився від спекотного літнього сонця. Екстремальний туризм – це прогулянки в гори пішки та велосипедами, поїздки на квадроциклах або туристичних вантажівках.

Давайте розглянемо недоліки відпочинку на морі, в порівнянні з аналогом в горах:

  1. Надмірно пекуча літня погода може стати причиною отримання згоряння шкіри.
  2. Весело провести час під час морського відпочинку можливо, але не завжди.
  3. Не всі курорти це гармонійно поєднують.
  4. Відпочинок на морському узбережжі є порівняно дорогим. При цьому рівень комфорту дуже низький та недостатньо розвинена інфраструктура порівняно з деякими популярними закордонними аналогами.
  5. Вода не завжди відрізняється чистотою, а якщо взяти до уваги, що для деяких відпочиваючих вона є туалетом, бажання пірнати в цю воду не буде.
  6. На багатьох пляжах, деякі відпочиваючі активно ховають у пісок недопалки, креветки чи пляшки.
  7. На багатьох морських курортах їжа коштує необгрунтованих грошей.
  8. На досить багатьох пляжах можна часто зустріти людей, що неабияк випили, або компанії таких людей, які можуть істотно погіршити відпочинок інших людей навколо.

Немає сумніву, що у відпочинку в гірських районах України є деякі власні недоліки, але їм і поряд не стояти з тими, що існують у морському аналогу. У Карпатах немає великих заводів, а повітря там надзвичайно чисте та насичене киснем. Відпочинок у Карпатах часто навіть дешевший за українські морські аналоги, як власне й іноземні. Навіть іноземні гості зазначають, що у Карпатських горах відпочивати не просто доступно, а й особливо зручно.

Інформація взята з сайту: https://koruna.ua/