Осінній або літній відпочинок — пора для відпочинку душею і тілом. Питання тільки, куди поїхати? Вибір за вами, але ми спробуємо вам його максимально полегшити. Насичений і приємний відпочинок — це про Карпати і з кожним разом для себе реально відкрити щось унікальне. Особливість місцевих лісів, в поєднанні з дивовижною кухнею і завжди відкритими людьми, поселить в душі теплий вогник, який не згасне до наступної поїздки в обійми цього неймовірного краю.

Шанувальники відпочинку в Західній Україні, як правило, абсолютно не цікавляться популярними екскурсійними маршрутами, будучи переконаними, що бачили все. Варто погодитися, завжди цікаво бачити щось нове. З цієї причини ми вибрали найкращі варіанти відпочинку в Буковелі за нормальними цінами, які виправдають всі ваші очікування. Саме так існує можливість перетворити відпочинок в дивовижний і незабутній.

Будьте готові до того, що в кінці відпочинку елементарно не захочеться покидати це чарівне місце в оточенні гір і густих лісів.

Особливість Карпат навесні на кожному кроці

Навесні гірські схили фарбуються зеленими та іншими квітами, що свідчить про пробудження природи. Саме цей момент розквіту виступає тим особливим подарунком весни від Карпат.
Дикі тюльпани Закарпаття здатні не просто здивувати. Неймовірно, але не потрібно їхати далеко, щоб побачити красу природи, про яку тільки читав.

Карпатська осінь приємно здивує не тільки фарбами, але і величезним достатком турів

Гори в осінній період року покриваються неймовірними кольорами, а місцеві центри відпочинку і готелі радують порівняно лояльними цінами. Багато підбирають саме цю пору року для вивчення гірських хребтів, оскільки людей набагато менше. Такі, як Музей гуцульської магії або Національний комплекс мегалітів, який називають українським Стоунхенджем.

Літо. Загадкові смакоту і максимальне розслаблення

Гори в карпатському регіоні — не єдине, що здатне здивувати туриста, всупереч поширеній думці. У Карпатах вже давно існує якийсь культ їжі, який обов’язково повинен відчути на собі кожен турист.

У літній період в Карпатах рекомендується скуштувати різні сорти вина і сирів на численних гастрономічних фестивалях.

Приємний відпочинок в Карпатах з басейном реальний не тільки в околицях Буковеля і Поляни. Про термальних басейнах Берегово багато чули. Гармонійне поєднання дарів природи і СПА-процедур допоможе не просто ідеально відпочити, а й відновити здоров’я.

Пару важливих причин відправитися в Карпати:

  1. Прекрасна культура і надзвичайно гостинні люди.
  2. Неймовірні гірські річки і настільки ж неймовірні за своєю красою галявини.
  3. Архітектурні шедеври, доступні в містах.
  4. Навіть кисень в Карпатах в силах оздоровити організм.
  5. Величезна різноманітність варіантів розваг круглий рік.
  6. Гастрономічні шедеври практично скрізь.