Для якісного догляду за шкірою та волоссям варто використовувати якісну органічну косметику. Саме такою є косметика від ВітамінКлуб. Це перша в Україні серія доглядової косметики, створеної на основі фулеренової води. Завдяки правильному складу, продукція підходить для жінок різного віку.

Фулерен володіє унікальним механізмом впливу на організм. Це антиоксидант, використовуючи який (навіть у мінімальних дозах) можна досягти чудового результату и зберегти його на тривалий час). Вчені дослідили — фулерен покращує не тільки шкіру, але й волосся, прискорюючи його ріст. Косметика для шкіри обличчя й тіла, до складу якої входить фулерен, допомагає: запобігти ознаки старіння, побороти шкіряні висипання, позбутися від пігментації, позбавитися від запалення.

Продукція бренду VitaminClub відповідає світовим стандартам, що підтверджують сертифікати якості. Вітаміни, амінокислоти, рослинні екстракти, які входять до складу продукції, активізують захисні функції клітин мають заспокійливу, омолоджуючу, протизапальну та тонізуючу дію. На офіційному сайті бренду VitaminClub Ви знайдете весь асортимент продукції бренду та обрати якісну косметику для догляду за шкірою та волоссям. Детальніше читайте на https://vitaminclub.ua/.