Напевно, кожна доросла людина бажає придбати будь-коли собі затишний будиночок у хорошому районі. Ринок нерухомості Києва схильний до мінливості, що рекомендується враховувати при виборі відповідного варіанта. У Києві можна відшукати величезну кількість доречної для всіх нерухомості, яка потенційно може стати вашою. Ми обговоримо деякі базові випадки купівлі 1 кімнатної квартири в Києві по недорогим цінам, а також у делікатному питанні підписання договору. Це потрібно для того, щоб не випробувати на собі поширених помилок та ризиків, адже у ході підписання договору Насамперед, це важливо для покупця, адже його сторона може постраждати найбільшим чином.

У Києві трапляються кілька основних типів квартир:

  1. Так звані «Брежнєвки» зустрічаються більш вільного планування, іноді вміщують дві вбиральні та дві лоджії з панорамними вікнами.
  2. Невеликі за розмірами є квартири готельного типу.
  3. У смарт-квартир масштаби найрізноманітніші: від 20 квадратних метрів до 200 м2, з передбаченою можливістю самостійного поділу на зручні житлові зони.
  4. Досить поширені квартири сталінської епохи вирізняються порівняно великими розмірами площі.
  5. Так звані «Хрущовки» знайомі багатьом і такого житла в Києві, мабуть, знайти можна найбільше.

Придбання квартири – привід порадитися з агенцією з нерухомості

Практично завжди можливі деякі відмінності в реальних даних і тих, які вказані у договорі. Це може бути не лише квадратура нерухомості, але навіть ціна. Варто заздалегідь перестрахуватися, оскільки так виникає серйозний ризик втрати фінансів.

Процедура передачі майна під час продажу в рівній мірі може здійснюватися не до кінця остаточно з боку продавця. Для коректного виконання процедури складається окремий документ передачі. Існує ризик, що майно було надане третій особі, і щоб повернути його доведеться попрацювати. У тому випадку, якщо продавець попередньо передав майно іншій людині, доведеться використовувати послуги спеціалістів з його повернення. Нескладно здогадатися, що це тягне за собою грошові витрати.

Визнання угоди неправомірною здатне однаково стосуватися абсолютно будь-якої процедури у придбанні приватного будинку чи квартири. Щоб уникнути неприємних казусів, рекомендується попередньо перевірити повноваження продавця або особи, яка його представляє. До того ж, у разі вибору конкретного об’єкта, варто вивчити всю документацію, що надається на нерухомість.

Консультація кваліфікованих експертів з нерухомості завжди дозволить зменшити ризики невдачі. Якщо виконати всі важливі етапи покупки та особливо ретельно все зважити, своя нерухомість в Києві стане прекрасним сімейним гніздечком.