На сьогоднішній день практично 100% товарів та послуг можна продати або купити онлайн. Для цього існують спеціальні сайти — дошки оголошень. AXL — одна із них. Тут зібрані всі актуальні об’яви з усієї України від реальних користувачів, які продають нові та б/у товари і пропонують різноманітні послуги. На AXL також кожен охочий може залишити власне оголошення без реєстрації.

Кому корисний сайт AXL

Дошка оголошень AXL відкрита для всіх — для фізичних та юридичних осіб. Тут ви можете купувати та продавати товари оптом та вроздріб по всій Україні, як від свого імені, так і від компанії, підприємства. На AXL ви знайдете практично все, що вам необхідне за вигідною ціною. Якщо ви шукаєте зручну платформу для реалізації товарів та послуг на широку аудиторію — ви можете співпрацювати з AXL.

Що можна знайти на AXL

Всі об’яви розподілені за категоріями — нерухомість, авто, бізнес, електроніка, послуги, дитячі товари та інше. Для пошуку необхідного вам потрібно обрати категорію, вказати регіон та ввести ключове слово. Пошукова система відразу видасть всі релевантні вашому запиту оголошення з фото, описом, ціною та контактами автора. Ви можете відразу зв’язатися з ним та оформити покупку.

Як залишити власне оголошення на AXL

Для цього вам потрібно натиснути кнопку “Додати оголошення”, заповнити всі обов’язкові поля, погодитися з умовами сервісу, та підтвердити розміщення, перейшовши за посиланням, яке буде надіслане вам на електронну пошту. Ви можете залишити як одну об’яву, так і відразу декілька.

Переваги AXL

Чому варто користуватися всеукраїнським онлайн-порталом оголошень AXL:

  • Доступ до всіх об’яв без обмежень та реєстрації;
  • Всі оголошення проходять обов’язкову модерацію;
  • Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс;
  • Зручний фільтр пошуку;
  • Нові та актуальні оголошення щодня;
  • Цілодобова технічна підтримка.

Більше про AXL читайте на https://axl.com.ua/